От пресцентъра на ДПС разпространиха обръщение на депутата Делян Пеевски до

...
От пресцентъра на ДПС разпространиха обръщение на депутата Делян Пеевски до
Коментари Харесай

Пеевски иска проверка на издадените златни паспорти

От пресцентъра на Движение за права и свободи разпространиха послание на депутата Делян Пеевски до медиите.

" Само истината за участниците в търговията с български паспорти ще затвори дефинитивно вратата пред лъжците и манипулаторите. Апелирам за цялостна и транспарантна за обществото инспекция! ", сподели той.

И изрично съобщи, че няма " никакво отношение към издаването на български паспорт на упоменатия руснак, както и на който и да е различен непознат жител, заради което сезирам способените органи с искане за осъществяване на цялостна инспекция по случая ".

Евродепутати от Движение за права и свободи насочиха въпроси към Европейска комисия за " златните паспорти "

Вижте цялото послание: 

Само истината за участниците в търговията с български паспорти ще затвори дефинитивно вратата пред лъжците и манипулаторите. Апелирам за цялостна и транспарантна за обществото инспекция!

И през днешния ден Атанас Чобанов не закъсня с следващата медийна неистина по мой адрес, че съм бил обвързван с адвокатската адвокатска фирма, която уредила български паспорт на " значимия руснак “ (както се твърди в публикацията му) Роман Савушкин. През последните месеци журналистът Чобанов тиражира в общественото пространство доста и разнообразни медийни операции, в които преднамерено забърка и моето име, от “недекларирани " офшорни компании и “заплахи от първия ред на Народното събрание ", до актуалното подстрекателство за моя “свързаност " с лица, уреждащи български паспорти. Всичките му операции обаче не съумяха да реализират целения от него и неговия наставник олигарха Иво Прокопиев резултат, а точно да ме злепоставят, тъй като изказванията им не съставляват нищо повече от откровени и безпардонни неистини. А всяка неистина, рано или късно става ясно. И всеки измамник неизбежно бива изобличен, каквато орис към този момент стартира да застига Чобанов. 

Заявявам, че нямам никакво отношение към издаването на български паспорт на упоменатия руснак, както и на който и да е различен непознат жител, заради което сезирам способените органи с искане за осъществяване на цялостна инспекция по случая. В допълнение, точно Движението за права и свободи внесе проектозакон, на който съм съвносител, за анулацията на наредбите, позволяващи приемането на така наречен “инвестиционно поданство ", както и изиска цялостна инспекция на всички издадени досега " златни паспорти “. Предложенията, по неразбираеми аргументи, не бяха признати от ръководещото болшинство. Предвид очевидно продължаващите операции по тематиката " златни паспорти “ и ползите, стоящи в основата на тези операции, в този момент е моментът още веднъж да се изиска осъществяването на цялостна и транспарантна за обществото инспекция на всеки един публикуван паспорт, за което в качеството си на депутат от Движението за права и свободи моля. Само по този начин ще се открият същинските участници в търговията с български паспорти и ще се затвори дефинитивно вратата пред лъжците и манипулаторите.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР